σχετικά με εμάς


SINAOPT KFT

1239, Ουγγαρία, Βουδαπέστη, Grassalkovich, 294


Γενικές πληροφορίες

Η εταιρεία SINAOPT KFT ιδρύθηκε το 2007. Ιδιοκτήτης και Διευθύνων Σύμβουλός της είναι ο Kataev Oleg, ο οποίος διαθέτει περισσότερα από 30 έτη εμπειρίας στο χώρο των εταιρειών ελαστικών.

Είμαστε μια εταιρεία χονδρικής και λιανικής πώλησης όλων των τύπων ελαστικών, αλλά ειδικότητά μας είναι οι πωλήσεις ελαστικών για φορτηγά και για γεωργικά μηχανήματα.

Εισάγουμε τις παρακάτω μάρκες ελαστικών στην ΕΕ από την Κίνα: Mirage, Linglong, Triangle, Aufine.

Επίσης εισάγουμε ελαστικά στην ΕΕ απευθείας από όλα τα Ρωσικά εργοστάσια ελαστικών. Μπορούμε να σας προσφέρουμε Ρωσικές μάρκες ελαστικών όπως οι NORTEC, FORWARD, CORDIANT, TYREX, KAMA, OMSK.

Διαθέτουμε ξεχωριστά ηλεκτρονικά καταστήματα για όλους τους βασικούς τομείς της αγοράς. Επίσης όλα τα ηλεκτρονικά καταστήματα διαθέτουν εκδόσεις για κινητά τηλέφωνα.

Οι συνεργάτες μας

Η Sinaopt Kft είναι ο επίσημος διανομέας των Ρωσικών ελαστικών NorTec και Kama, τα οποία είναι γνωστά για τα υψηλής ποιότητας προϊόντα τους, ενώ ταυτόχρονα είναι φθηνότερα από τα αντίστοιχα Ευρωπαϊκά ελαστικά.

NORTEC

Η NorTec είναι ευρέως γνωστή για τα ελαστικά γεωργικών μηχανημάτων και τα βιομηχανικά ελαστικά της και ήδη πραγματοποιεί πωλήσεις σε περισσότερες από 30 χώρες.
https://fr.nortec-tyres.com/

KAMA

Η KAMA ειδικεύεται σε ελαστικά φορτηγών, ελαφρών φορτηγών και αυτοκινήτων. Η γκάμα των προϊόντων της περιλαμβάνει περισσότερα από 100 μοντέλα ελαστικών.
https://www.td-kama.com/en/

Ηλεκτρονικά καταστήματα:

• www.sinaopt.com
• www.sinaopt.hu
• www.gommamondo.it
• www.reifenallerart.at

Facebook:

• https://www.facebook.com/Sinaopt/